ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «Πρακτικές και προοπτικές στις διακρατικές υιοθεσίες»

Παρακολουθήστε το βίντεο της Διαδικτυακής Ημερίδας «Πρακτικές και προοπτικές στις διακρατικές υιοθεσίες» που πραγματοποιήθηκε στις 24/06/2021 και είχε ως σκοπό τη διάχυση των αποτελεσμάτων της ...
>>>>>

Εορταστική εκδήλωση

Η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία - Ελληνικός Κλάδος στις 5/4/2019 πραγματοποίησε μια εορταστική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Caravel για την ενίσχυση των σκοπών της ...
>>>>>

Πρόσκληση

Η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία -Ελληνικός Κλάδος- για την ενίσχυση των σκοπών της,
οργανώνει ένα ευχάριστο εορταστικό βράδυ με φαγητό, μουσική και τραγούδι,
την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 ...
>>>>>

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την ομιλία ‘Διακρατικές Υιοθεσίες – Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε’. Το ενδιαφέρον ξεπέρασε τον αριθμό συμμετεχόντων που μπορούσαμε να καλύψουμε για την παρακολούθηση και για αυτόν τον λόγο η ομιλία θα επαναληφθεί στις 10/12 και ώρα 19:00, όπως έχουμε, ήδη, ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής.

 

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:00 μ.μ. η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία σας καλεί σε ανοιχτή διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση σχετική με τις Διακρατικές Υιοθεσίες.
Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει:
· Το νομικό πλαίσιο
· Τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις
· Τις χώρες στις οποίες πραγματοποιούνται διακρατικές υιοθεσίες
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 2/12/2020 (μέχρι τις 15:00), στέλνοντας ένα e-mail στο info@iss-greece.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM.

 

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:00 μ.μ. η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία σας καλεί σε ανοιχτή διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση σχετική με τις Διακρατικές Υιοθεσίες. Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει: · Το νομικό πλαίσιο · Τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις · Τις χώρες στις οποίες πραγματοποιούνται διακρατικές υιοθεσίες Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 2/12/2020 (μέχρι τις 15:00), στέλνοντας ένα e-mail στο info@iss-greece.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM.