Δημοσιεύσεις

Στη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία – Ελληνικός Κλάδος, ακολουθώντας τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Υπουργείου Υγείας και των άλλων αρμόδιων φορέων σχετικά με την πανδημία COVID-19, για την ανάγκη της συλλογικής προσπάθειας προστασίας όλων μας, και κυρίως των ευπαθών ομάδων, #μένουμε_σπίτι.

Δουλεύουμε μεν από το σπίτι, αλλά δε σταματάμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Η Οργάνωση μας λειτουργεί κανονικά, με ευελιξία και σεβασμό στις ανάγκες των εξυπηρετούμενων μας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 π.μ. 17:00 μ.μ.) στο τηλέφωνο 210-3636191
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email: info@iss-greece.gr
⨝ Διαχειριζόμαστε τις τρέχουσες περιπτώσεις μας (Διακρατικών Υποθέσεων Παιδικής Προστασίας και Διακρατικών Υιοθεσιών) και τις νέες παραπομπές που λαμβάνουμε από τους Κλάδους του παγκόσμιου δικτύου της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας, αλλά και από τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους/τις επαγγελματίες για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών τρόπων διαχείρισης των υποθέσεών μας.
⨝ Συνεχίζουμε τη συμβουλευτική των θετών γονέων αλλά και των υποψήφιων θετών γονέων, τηλεφωνικά αλλά και μέσω της εφαρμογής Skype. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ας φροντίσουμε όλοι και όλες τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.

Δεριγνύ 24, Αθήνα 104 34
Τηλ.: 210 3636191/ 210 3617710
Φαξ: 210 3612433
Email: issgr@otenet.gr

Ωράριο λειτουργίας
ΔΕ-ΠΑ: 09:00 – 19:00

Διαβάστε την ιστορία της μικρής Μελίνας

Κάντε κλικ εδώ

Τελευταία Νέα